Svaigu gurķu uzkoda. Vienreiz taisīju vakara kopā sanākšanai un tagad taisu visu laiku, mums ļoti garšo šie gurķu rullīši. Šeit viss ir ideāli, ne ko atņem, ne pielikt.. Un tie, kas to izmēģina pirmo reizi, nemaz nenojauš, no kā gatavots pildījums, kas garšo pēc Filadelfijas rullīšiem ar gurķi.
Recepte:
gurķis – 3 gab.
krabju nūjiņas -200 g
biezpiens – 140 g
sojas mērce – pasniegšanai
GATAVOŠANAS METODE
Tātad, vispirms jums ir nepieciešams sagriezt gurķi plānās šķēlēs, es to sagriežu, izmantojot dārzeņu griezēju.
Tagad gatavosim pildījumu. Šeit viss ir vienkārši, ņem 200 gramus krabju nūjiņas, atkausē un sagriež mazos kubiņos, liek bļodā un pievieno biezpienu. Samaisa, pildījums gatavs.
Lasi vēl: Es parādīšu vienkāršāko un ātrāko veidu, kā mizot sīpolus. Vienkārši maini stereotipu un nogriez
Tagad gurķu šķēles novietojam līdz galam, nogriežam malas.
Lai tas būtu vienmērīgs, uzlieciet pildījumu uz malas un pagrieziet to.
Sagriež rullīšus, liek uz šķīvja un pasniedz ar sojas mērci. Ļoti garšīgi, krabju nūjiņas nemaz sevi nenodod. Gurķi nekļūst ūdeņaini, neuztraucieties, es tos parasti pagatavoju pāris stundas pirms pasniegšanas, ielieku ledusskapī un tur gaida savu laiku.
Lasi vēl: Visu vasaru dzeram savu kvasu: atsvaidzinošu, gāzētu un dabisku (izrādās kā mucas kvass)
Ja vēlaties, varat pievienot nedaudz vārītu rīsu, bet tas viss nav obligāti, bet es to nelieku.